5 Aralık 2013 Perşembe

Kişisel Gelişim Kitapları-Geçiniz..



Gerçi bu kitap hangi kategoride bilmiyorum. Ama bu kitabı gördüğüm anı çok net hatırlıyorum. İçinden çıkılmaz bir açmaz, kapkaranlık bulutlu bir hava, emzirilen çocuktan haftada sadece 1 saat kendine ayrılan bir sürede  aylak aylak sahafçılar ve kitapevi gezisi esnasında, radyoda çok şangırtılı bir müzik çalarken, cepteki paraya bakmaksızın kapağının, yazısının , renginin ve elbetteki köşedeki bağır taşının dehşetine kapılınan an...
Aldım kitabı.
Eve geldim.
Ambalajını açtım, bağır taşını elime aldım, sıktım, çekmeceme koydum.
Kitabı hiç okumadım .
Salonda kare beyaz sehpanın üzerine 7 düvelden gözükebilsin diye koydum.
 Gözükmedi. İçin için isyanın dışa taşmış hali gözükmedi arkadaş..
O bağır taşını saklar dururum da kitabı hala okumadım.



5 yorum:

  1. Aynen senin gibi aldığım ama okumadığım bir kitap..

    YanıtlaSil
  2. Bu kitap normal bir gelişim kitabı değil ama..Sıkıcı ve sadece akıl veren tarzda bir kitap değil..Ben de okumam kişisel gelişim kitabı fakat bu kitabı okudum ve kesinlikle tavsiye ediyorum..hem çok eğlenceli hem de insana rahatlık veren bir kitap..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki şimdi sakinken tekrar okumayı deneyebilirim. Teşekkürler..

      Sil
    2. Sen bahsettikçe benim içimde bişiler kopuyor, alınıp okunamayan kitaplar , bir türlü atılamayan eski resimler, anılar.. Hepsi insana ayrı bir yük sanki.. Benimde böyle bir kitabım vardı tam 9 kere niyetlenip daha ilk sayfasında okumaktan vazgeçtiğim.. Çünkü kitabın ilk sayfasında Ankara kelimesi geçiyordu.. Beni anlatacak , yargılayacak, yüzleşemediğim gerçeklerden bahsedecek sandım ikinci sayfasına dahi geçememiştim.. Daha sonra okuduğumda hiç alakası olmadığını anladım ama iş işten geçmişti.. Aylarca her o kitabı gördüğümde üzüldüğüme mi yanayım, alıp okumadığıma mı bilemiyorum ama seni çok iyi anlıyorum..

      Sil