18 Haziran 2014 Çarşamba

Düşmek

İşe her zaman geç kalırım, 10-20 dakika arası değişir. Uzun süreden beri ilk defa erken çıktım evden. Uzun uzun hazırlandım. Uzun uzun giyindim, uzun süredir giymediğim ince  topukluları giydim. Makyajımı evde yaptım  .
İşe yaklaştım.. Kahve ve yanına birşeyler alayım dedim. İndim arabadan 4 adım attım, daha fazla değil, yer ile öpüştüm. Bol paça pantolon ile ince topuklu benim için en kötü kombinmiş, öğrendim. Sonra oğlana dikkat eksikliği teşhisi koyduğum aklıma geldi düşüyo falan diye. Ayağa kalktım sağ dizim kanıyor, pantolon yırtılmış, sol paçanın üstüne basmışım, yırtılmış.
Almadım kahve falan. Arabaya yürüdüm güç bela. Oturdum..Bildiğin ağladım..

8 yorum:

  1. Nazar! Kim o negatif elektrik pompalayan mel un?! :)
    Geçmiş olsun sekerim.
    Ağlayınca biraz geçmiştir sıkıntı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ..ağlayınca rahatladım hakkaten..
      nazar falan diil ya, yürüyemiyorum... unutmuşum.

      Sil
  2. Bu durumda eve geri dönüp, yırtılan pantolonu değiştirmek her zaman geç kaldığınızı beyan ettiğiniz işinize yine geç kalmanıza neden olmuştur. Geleneği bozmamışsınız, bir de bu tarafından bakın olaya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok , öylece gittim işe...köskös oturuyorum...

      Sil
  3. Bugün ben de ince topukluları giydim (çok tarzımda değil toplantı var diye), erken çıktım, nasıl olsa tatil ikizleri okula bırakmaya gerek yok diye. Dolana dolana gidiyorum. Aha sen çık ortadaki refüje:( arabanın sol kapısında kalp resminde bir göçüğüm var:) güleyim mi ağlayım mı bilemedim. Çektim kenara bir sigara yaktım. Bunun için de ağlamayacağım ya dedim.. Canım sağolsun dedim...Sen de üzülme boşver gitsin ....Beterin beteri var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merkür geri mi gidiyo yine nedir :)) çok geçmiş olsun.. dikkat et aman..

      Sil
    2. Ikizannesi blogunda google+ harici izleyiciler widgeti yok mu bakindım ama göremedim.

      Sil
  4. geçmiş olsuuun olur böyle vakalar...

    YanıtlaSil