6 Ocak 2014 Pazartesi

Domuz gribinin yandan yemişi..

    Nezle miyiz , grip miyiz anlamadım. Kronik bir sürünme hali devam ediyor. Hasta iken birine ihtiyaç duyuyorsun, çok net.
    Sana ve çocuğa tavuksuyuna çorba yapsın , gece üstünü örtsün, zencefilli ıhlamur yapsın , ateşini ölçsün. Ve fakat bunu geçmişte olan birini adresleyerek ihtiyaç duymuyorsun di mi?
Çünkü, sen ateşler içinde yanarak,kimseye bulaşmasın diye misafir odasında yatmaya başladığında , susadığında içerde biri olsa, playstation oynasa, sesini açsa, seni hiç duymasa, bir ihtiyacın var mı diye kendiliğinden gelip sormasa, sen de zar zor mutfağa erişip dışardan adana dürüm söylemiş olanın çöplerine bakarak, kendine hazır çorba yapsan....Kavga edecek hali olmuyor bazen insanın, ya da kendini anlatacak, ya da bu domuzluğun sebebini soracak. Kronik kulak ağrın karşısında , defolu ürün almış müşteri edasında olan birini özlemezsin .
    Hasta yatağında birine ihtiyaç duyduğunda aklına ilk gelen bu anılar olabilir. Şükredilebilir bir yalnızlığın olduğunu iyi bil.

4 yorum:

  1. öyle bir haldense kesinlikle yalnızlık daha iyi elbet... insan kılığındaki çakma insan sureti tarifi...
    İnsan gibi gerçekten değer verenlerin yanında hasta olmaksa ayrı bir lütuf tabii.

    YanıtlaSil
  2. O domuzluğun sesebi için annesinin çocukluğuna kadar inmek lazım. Siz de erkek evlat sahibisiniz ve anne baba ayrı büyümek zor elbet ama babasının böyle olması belki de oğlunuzun kurtuluşu olacak.Babasının hatalarını yapıp başkasının evladının canını böylesine yakmayacak.

    Siz böyle yazdıkça hadi gel çıkalım bir çay içelim kafa dağıtırız diyesim geliyor size .Arkadaşlardan iyi merhem olmadığını bildiğimden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğlum çok şanslı çok...Ayrıca çok düşünceli ve nazik, çok şükür..
      Bir gün içeriz elbet neden olmasın sevinirim. Ama merak etme, hepsi geçti gitti.. :)

      Sil