22 Ocak 2014 Çarşamba

Adını Feriha Koydum

Uykusuzluk,  bir dönem sana eşlik edebilecek bekar annecik. Her an kalbinde, karnında olan kara bulut sağa sola çarparak gezecek. Manevi sorunlar , maddi sorunlar ,sağlık sorunları, çocuğunun sorunları, ailenin , iş yerinin, çevrenin saçmalığı herşey ama herşey üstüste gelecek. Bunların aynı anda, senin başına geldiğine inanamayacaksın. Hepsiyle aynı anda başedecek gücü kendinde hissetmeyeceksin. Ama hepsiyle aynı anda şahane bir şekilde savaşırken gücünü kendine kanıtlayacaksın. Tabi bu arada bazı şeylere aşırı derecede takılabilirsin. Örneğin PapaJohn's Papa's Pizza. Gün aşırı bunu yerken bulabilirsin kendini. Çocuğa yetecek kadar yemek yapıp , sen Pizzayla takılabilirsin akşamları. Abartmamak gerek elbet, ama abartma hakkın dibine kadar var.



Şahane televizyon dizilerimiz var kafa dağıtmak için, pizza yerine bunu keşfedebilirsin ;                     "Adını Feriha Koydum" mesela.
Akşam uyuyamadığında, zihnini boşaltamayacaksın. Karanlık basınca içindeki kara buluta , kafandaki 88 tilki eşlik edecek. Ama  Adını Feriha Koydum'a kafayı taktığın zaman , tek derdin Emir ile Feriha olacak.  Olsun. Ayyy ne oldu yine gördün mü çocukları başın geleni aman aman aman diye pizza eşliğinde 5-6 bölüm arka arkaya seyredeceksin. Seyret. Çok düşünme, zaman herşeyin en temiz ilacı.





İnan hafifleyeceksin. Emin ol öyle güçlü çıkacaksın ki , yeni kendini tanımakta zorlanacaksın. Beğeneceksin. Mutlu olacaksın. Aslında  belki de yapılması gereken , mutlu olacağını hissettiğin yeni , kısa, küçük hedefler koymak.

Canım Papa's çekti yahu..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder