10 Ağustos 2014 Pazar

Zil

Evde tadilat, apartman yöneticisine de yaradı. Dış kapıdaki zillerini değiştirdi , nizama soktu.

Zillere isimleri yazmış.

Güvenlik sebebiyle ismi değiştireyim , Oğlumun adı ve benim adımı yan yana yazayım. Sonra ne kadar gereksiz bişi  dedim. Sonra doğrusu bu  dedim. Sonra ne kadar kafaya taktın dedim. Ad yazmasam olmaz mı?  Çok delikanlısın, ya yaz işte...

Bazen, bazı konulara  anormal takılıyorum ama ANORMAL!  Örneğin oto koltuğu... Çocuğa ilk oto koltuğu alacağım zaman , bir zamazingo yüzünden arabayı değiştirdim . İstediğim ultrasüper güvenlikli oto koltuğunu alabilmek için. Kimse inanamadı. Öyle kazalar hayal etmiştim ki, "Amerika'da kanyon sınırlarında ,uçurumlardan uçurum beğenerek yuvarlanırsam eğer koltuk sağlam olsun, çocuk iyi olsun" kafasını yaşıyordum.

Kapı ziline de aynı şekilde takılıyorum ama ucundan döndüm sanırım. Ne olabilir? Oturduğum mahalle , tek başına yaşayan yaşlı teyzeler, amcalarla dolu. Çok şükür başına bişey gelmiş olan yok.

Adım öyle kaldı zilde. Son kararım. Gerçeğim.

Onu silersem, kalbim kurusun.

9 yorum:

  1. zil konusunda bende hassasım.... ev sahibi benim ismimi yazmak istedi bırak dedim eskiden kim oturuyorsa onun ismi kalsın :) yalnızlığım zilden anlaşılmasın :)

    YanıtlaSil
  2. Adınızın baş harfi nokta soyadınız şeklinde yazabilirsiniz. Bence çok baskı kurmayın kendinize, sonuçta malesef ki güvensiz bir ülkede güvensiz bir şehirde yaşıyorsunuz, haklısınız endiselerinizde. Belki değiştirmeniz gerekir, neden kalbiniz kuruyacakmış? Sizin kalbiniz çok güzel, bırakın kalp kurumasını hakedenlere kalsın. Siz haklı endişeleri olan, yüreği çok güzel bir kadınsınız. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. isim baş harfi nokta. nasıl aklıma gelmedi :)))

      Sil
  3. " Yalnızlığım zilden anlaşılmasın "
    :) :) :)

    YanıtlaSil
  4. Kalabalık içerisinde, YALNIZLIK

    YanıtlaSil
  5. Boşanmadan önce gidip zildeki exin adını söküp kendi adım nokta en büyük harflerle soyadımı yazmıştım. Ben dünden niyetliymişim boşanma işine de adama kabahat buluyormuşum bence:)) Anlaşıldı.

    YanıtlaSil