7 Mayıs 2014 Çarşamba

tüplü tv plazma vs.

Bir an bir çizgifilme takılıyor..1 hafta boyunca belki 2 hafta boyunca ondan bahsediyor, onu seyretmek istiyor, onu yaşıyor.  
Alvin şu andaki gündemimiz, sesi, yürüyüşü esprileri...

Ve bu ara hiç olmadığı kadar babasında kalmak istiyor. Onunla parkta oynamak falan değil, babasının evine gitmek. Dün de gitti. Ve dün babasına demişki "ben seni özlediğim için sana gelmiyorum. Televizyonda Alvin'i izlemek için geliyorum"
Bana da söyledi. 
Televizyon almak istemiyorum. Televizyon için babasını tutturmasını istemiyorum. Bu kadar çok televizyon sevmesini de istemiyorum. Ama çok istiyor. Ipad de Alvin çok küçükmüş , tv almak zorundaymışız.  Bilmiyorum.

7 yorum:

  1. canım alma babası da kolaya kaçıp tv izletmesin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babası ile bu konu hakkında bir uzlaşma sağlayamadık malesef..İzletecek.

      Sil
  2. televizyon seyretmesinin onune gecmek cok mumkun degil bence.. Babasi da televizyon izletmese, ya da o da televizyon bulundurmasa evinde, en azindan Ipad den izleyecek kucuk mucuk demeden.. Bence televizyon al ama belli sinirlar dahilinde olacagini soyle... Boylece babasinin evini zevk kosesi, kendi evini surekli yasaklar olan bir nevi ceza evi gibi gormesin bence..

    YanıtlaSil
  3. Evet plazma aldım. Guzel belgeselleri ve seçme animasyonları oglumla izlemek için. Mısır patlatıp 3d gözlükleri takıp sarmaş dolaş okyanus belgeseli izliyoruz.
    Miyazaki film kolleksiyonu yapıyoruz. Sountrack lerini de alalım müziklerini de dinleyelim diyor artık mesela.
    Isteklerle mücadele edip karşı çıkma bence özelleştir, kişiselleştir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Koleksiyon fikri harikaymış...
      Kişiselleştirmek!!!
      Harikasın.

      Sil