21 Aralık 2015 Pazartesi

yatacak yerim mi yok ne?

Cuma akşamı,  oğlan babasında, bir süredir bu akşamlarda yalnız kalmak favori aktivitem. 

Arkadaşlarımla çıkar, eve gelir , nerde yere yatay kalırsam orada uyurdum. Dedim mis gibi nevresimleri neden ziyan ediyosun, sabah kafan bi dünya ne gerek var, bundan böyle, böyle böyle dedim. 

Bi arkadaşım whatsuptan yazdı ; "About time" filimini bul izle, kahrol" dedi

Ben de o sırada "Her" filmini izliyodum, televizyona yansıtamadım , laptopta açtım, koltukta , yatakta rahat edemedim, salonda halıya, sağ omzumun üzerine  yattım, laptopu da yan çevirdim. Film bitti. 
About time'ı açtım, canım sıkıldı, kapattım, Bim'den de starwars havlusu falan almıştım oğlan seviyo diye, starwars ı izliym , izlemeyeli yıllar oldu , şimdi bu kılıçtan isteyecek garanti dedim, fiyatına baktım, kapattım, 

Tekli koltuğa geçtim, ayaklarımı sehpaya uzattım, Geçenlerde işyerinden minnoşlardan birinin hediye ettiği "sineklerin tanrısı" nı okumaya başladım, bir sürü çocuk var amaaaan diyip kapattım. 

İnstagram da gezindim. sıkıldım. 1 aydır açılmamış duran 7 otlu çayımı açtım, kettle da su kaynarken dolap kulplarını mı değiştirsem diye düşündüm, çayın yarısını bile içemedim, o nasıl iğrenç bişey..

Kapıyı kilitledim mi diye baktım. 

beyaz sehpa üzerinde oğlan bana kalplı bir kutu boyuyordu, onları kaldırıp temızlesem mi dedim, vazgeçtim. 

Mutfak süngerini , bezini çöpe attım, yenisini çıkarmak için dolabı açtım ki , yoğlar, bitmiş..

Eve alınacaklar listesi yaptım , yılbaşı ağacının ışıklarını yaktım, diğer aydınlatmaları kapattım. 

anneannemin ördüğü battaniyeyi aldım dolaptan ,yine yere yattım, sol omzuma bu sefer, laptopu çevirdim, oz büyücüsünü açtım bu sefer, uyuyakalmışım doroty sarı tuğlalı yolda şarkı söylerken, saat 02:00 gibi falandı herhalde uyudum. Saat 07:00 , iş için hazırmış gibi uyandım, sol yanım ağrırken...

1 yorum:

  1. Elim cips torbasinın içinde uyuyakalıp sabah aynı pozisyonda uyandığım sinema gecelerim aklıma geldi:))))

    YanıtlaSil