5 Ağustos 2015 Çarşamba

Kendimin kuaförüyüm

Eskiden bir zamanlar, saçımı istediği gibi kesen , boyayan İbo vardı. Sonra başka bi yere geçti, ben de oraya geçtim anaaaaaa beni bi kazıkladı bu, zaten hep çok verirdim ama bu sefer bokunu çıkardı , renk desen rengarenk, kesim oğlan çocuğu gibi..
Çektim elimi ayağımı, küstüm falan...Sonra bekarlığa geçtim falan bu takıntı son sıralara düştü, değişik değişik yerlere gittim. Sonra ombre boyalar çıktı gittim aldım boyadım çok ta güzel yaptım. Sonra canım kahkül istedi , kestim, dün akşam da saçımı 3-4 parmak kısalttım.

kafanı yere paralel aşağı doğru bakacak şekilde tut. saçını ortadan ayır, uzun tarakla tut-kes-tut-kes..bu kadar. 
Sonuç ;


Şimdi iş yerindeyim , birinin de saçın çok güzel olmuş demesini bekliyorum ama yok bacım...cık...
Evime en uzak kuaföre gidip çocuk hastaydı da saçımı kesti eğlensin dedim  ehehhee demeyi bekliyorum ...


3 yorum:

  1. Fotoğraflı örnekler süper:))

    YanıtlaSil
  2. :))) Ben de bir zamanlar kendini şekilden şekile sokan biri olarak bilirim kendi saçını kesiyor olmanın zevkini ... Ama ah bide becerebilsek , dediğin gibi iltifatlar yağsa tadından yenmezdi :))
    www.grilady.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Lisede kendi saçlarını çok güzel kesen arkadaşlarıma özenip kesmiştim ben de ama... önemli bir detayı atladığım için kuaföre gidip "adamın teki çok kötü kesti saçlarımı" diye yalanlar sıkmak zorunda kalmıştım :/ Atladığım detay da benim tamamen düz saçlı olmam. Kıvırcık ya da dalgalı saçlı yamuk kesse de doğal kullanınca anlaşılmıyor yamukluğu ama bende baya bildiğin saçına sakız yapıştığı için kesmiş ilkokul çocuğu gibi olmuştu :)::)

    YanıtlaSil