28 Mayıs 2015 Perşembe

Lambader ve Süperbekaranne

Çocukluğuma bir özlem sürekli var. Ama nedense bizim evde olmayan ama komşu evlerde olan adının yıllar sonra lambader olduğunu öğrendiğim ürün ile ilgili araştırmalar yaptım. 

Çok modern olanları var artık, çok soğuk ..

Ne ikea sı kaldı, ne gitti gidiyor.com u ...

İnstagramda çok meşhur/sosyetik  bir "junk"çı da gördüm. Bayıldım bayıldım, hemen fiyatını sordum, hemen cevap verdi, 950 TL dedi. Tişikkir idirim. deyip konuyu kapattım. 

Bir gün işten çıkıp ,kös kös eve giderken, eskicinin önünden geçerken , kafayı bi kaldırdım, aaaaa, lambaderin ayağı var, şapkasız. Ayağı da işlemeli falan yani baktım, çok güzel bir ahşap, 80 TL dedi, ama şapkası yok dedi, olsun ya dedim içimden , Derya Baykal girdi içime bir an.. Ben ucuz bir şapka bulup istediğim gibi yaparım. 

Eve getirdim, temizledim, duy ve kablosunu değiştirdim. şapkasız bile güzeldi. Sonra ikea dan düz bir şapka aldım, ahşabı çok güzeldi, şapkası düz olabilirdi. Gel zaman git zaman o şapka renksiz geldi. Tuhafiyeden abuk sabuk ponponlar, fırfırlar, adını bilmediğim bişeyler daha aldım. 
Aşağı yukarı şöyle bişey ;





Bir arkadaşım geldi kahvaltıya, oğlan babasındaydı. Ben de eşofmanlarla çok güzel bir kahvaltı masasında kendisini bekliyordum. 

Salona girer girmez lambadere baktı, bana baktı, bir kaçkez...

"Şu lambayla sokakta yanyana yürüsen , bu kokoşluğu ile ona talip çıkar sana bakan olmaz."

Mavi ekran.

2 yorum:

  1. "zıkkım ye" diyip geri gönderirdim ben olsam.

    YanıtlaSil
  2. Hahaha bu arkadaşlarımız da olmasalar ne yapardık :|

    YanıtlaSil