6 Şubat 2015 Cuma

WorkShop - bi git!

Şimdi bir kaç ay işsiz kaldın ya .. İnsansın elbet, canın değişik birşeyler yapmak istiyor. Çalışırken bakmaya fırsatın bile olmayan organizasyonlardan haberdar oluyorsun.  Günü birlik kurslar, 2 saatlik hap işler. İnsan istiyor hakkaten , yeni bir kapı açılsın, bir kafam dağılsın...

Arıyorsun buna gideyim diye, teldeki tatliş kız diyor ki sana 100-300 TL ..bilmem ne...falan..

"Saol" diyorsun , "az daha bakayım"

Bu konuyu işsizken yazmadım ki , naobjektifsin dedim kendime. Şimdi ....

Ya bir havuza kaydolursun, bir yere seyahat edersin, ne biliym istanbul da helikopter gezisi falan yaparsın. Ama yok, teldeki tatliş diyorki "ikramlarımız bedava" ikram: kavanozda cheesecake, çay-kahve...  Üsküdardan 7 TL'ye alacağın sukulent kaktüsü, alengirli bir saksıya koyup, bir iki süsle bahçe haline getirme işine 100-300 para vermek (TL) ne demek arkadaşım.

Tatlişle teli kapatınca bir durdum, lan dedim "hayat ne pahalı"... Sonra gittim pazara , aldım birkaç kaktüs, hepsini büyükçe bir saksıya kafama göre dizdim. Oğlumun küçük buz devri oyuncaklarını da arasına koydum... Ohh dedim. "hayat ne ucuz"

Sonra defter atölyesi vardı...Bazılarında da atölye diyorlar workshop yerine...O da benzer fiyatlarmış başka taliş söyledi telde. Tamam bacım dedim.. Kapattım. Sonra internette defter nasıl yapılır falan diye araştırdım bilmem ne, cıncığına kadar buldum. Gidip malzemeleri alıcam. Sonra dedim ki , "ya manyak mısın , defterden bol ne var evde? Amacın ne şuursuz...Kahve koy ..."


Neyse şimdi çalışayım..

4 yorum:

  1. Suyu çıkıyor pek çok şeyin:-/

    YanıtlaSil
  2. Hahahaaa ya süpersin işte! Bayıldım çok haklısın evet! :)

    YanıtlaSil
  3. işine yarayacak şeyler öğren, çamaşır makinası, klima montaj-demontaj, su borusu değiştirme, sifon tamiri filan : ))

    YanıtlaSil
  4. Super tespit yaa ! Amacin ne, kahve koy ! ☺☺☺

    YanıtlaSil