26 Kasım 2015 Perşembe

Patlama!

Ex , çocuk yanındayken , ben telefonun diğer ucundayken , kendi evindeyken bişileri tekmeledi, fırlattı. yarım saat içinde çocuğu bana getirdi.

Babam üzerinden çocuk ile irtibat sağlayabiliyor. Artık istediği zaman göremiyor.

Çocuğa, o daha doğmadan önceki kavgalarımızı anlatmış.

Yoruldum.

Şımarık, arsız, ahlaksız, kibirli, bok suratlı pislik!

8 yorum:

  1. hersey yoluna giriyor bir sekilde galiba ama bu gelip bizi bulan "adam" larin insanliklarinin 5 para etmeyisi donup donup hatirlatiyor kendini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. unutulmak ile ilgili sıkıntı yaşıyorlar. Nasıl hatırlattıkları umurlarında değil beyinsizlerin.

      Sil
  2. sizin oğlunuz doğruyla yanlışı ayırdedebilecek bir çocuk, zaten babasını tanıdığı için sandığınız kadar üzülmemiştir. lütfen siz de üzülmeyin, elbet anlatacaktı siz de biliyorsunuz. ben iki senelik takipçiniz olarak bile şaşırmadım. vardır bir hayır, esenlikler diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum anlatacaktı, çok haklısın. Çok teşekkür ederim ...

      Sil
  3. Bir oğul anneye aşıktır. Anne ne derse desin ne yaparsa yapsın aşıktır. Eski kayınvalide çocuğuma fıs fıs zehir fısildarken hakkımda, panik olurdum. Şimdi nasılllll rahatım. Ha guzuma ha canıma. Aynısı eski kocalar icinde geçerli. O bebeler koynumuzda uyuyup, büyuyor bekar anneliğin fitratı gereği on anne gücünde akılli, zeki , sempatik, sevkatli ve ilgili olmak için efor sarfediyoruz. Çoook da fifi yani ne yaparsa yapsın.

    YanıtlaSil
  4. başının göğe erişip erişmediğini merak ettim..

    YanıtlaSil
  5. manyak mı ne?!! gerçek bi pislikmiş. anneni şöyle severdim, böyle güzel günlerimiz vardı diyemeyeceğine göre... (çünkü oğlan sorar e neden ayrıldın o zaman, kem küm aldattım mı dicek?) mal.

    YanıtlaSil