24 Nisan 2014 Perşembe

Tatil!

Mahkeme kararına göre , çocuk 15 günde bir ve tüm temmuz ayı  babasında kalıyor olabilir. 15 günde bir baba-çocuk ilişkisi mantıklı olmadığı gibi 1 ay boyunca babada olması da mantıklı değil.
Ex ile bu konuyu olabildiğince kendi aranızda düzenlemeye çalışıyor olabilirsiniz.
Ancak konu çocukla başbaşa tatil konusuna gelince tıkanabilirsiniz.
Babasının çocuk bakımında yetersiz olduğuna inancınız tamdır.Ve baba da bu konuda kendini eksik hisseder. Hep birlikte bir tatil daha iyi olur diye düşünülebilir.
Mesela geçen yaz 3 lü bir tatil denemiş 4 günlük rezervasyon yaptırmış olabilirsiniz.. Çocukla sen bir odada, ex başka bir odada..Oda ücretlerini ayrı ayrı ödemişsinizdir. Yarım pansiyon olan yerde yenen öğlen yemeklerini hepbirlikte yerken bir öğlen sen ödedim ,bir öğlen  ex  ödemiş olabilir. Hak geçmemiştir.
Çocuk gün içinde yorulduğundan erken uyur.  Sen de odada kitap okursun. Ex 3 oda yandadır. Kız arkadaşı ile telefon konuşmalarını nedense odasında değil dışarıda yapar, duyarsın. Kız arkadaşını aramızda birşey olmadığına ikna etmeye çalışır. 
Gün içinde karı koca kavgalarını etmemeye özen gösterirsin. Çocuğun şapkası, kremi, yemesi , içmesi. O kadar zor geçmiştir ki.
Sevimsiz bir tatil olacaktır . Senin için....
Bu yaz tatilinde aynı ritüel tekrarlanacaktır.

2 yorum:

  1. bu bana cok saçma geldi. O ilgilenemiyorsa günübirlik yerlere götürebilir oğlunu. Sen uzun tatile çıkarırsın. Bir arada olunca yeterince soğuk bir ortam oluyordur muhtemelen. Bunu yaşamaya yaşatmaya ne gerek var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en hakiki adsız27 Nisan 2014 23:34

      maksat o işkenceyi yaşatmak. bazı insanlar başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olabileceğini düşünüyor maalesef.

      Sil