15 Nisan 2014 Salı

Aldatılmak- Kan tahlilleri

Fiziksel olarak aldatıldığında , duygusal durumun dışında fiziksel olarak da endişe duyabilirsin.
Pislik herif sana sana mikrop bulaştırmış olabilir. Hatta çocuğuna!!!!!!!
Aslında titiz bile sayılmazken, birden arınmak istersin, kaynar suyla yıkanmak, evi dip bucak çamaşır suyuyla kırklamak gerekir aniden.


Aldatıldığını anladığın ilk gece yalnız kalacaksın ,çocuk uyuduktan sonra , önce evi temizleyeceksin. Ölülerin arkasından ayakkabılarını kapı önüne koydukları gibi, yanına alamadığı tüm ayakkabıları bir kutuyla dışarı koyacaksın. Sonra kaynar su ile yıkanacaksın , çok uzun süre hem de...

Sonra keyif yaparmışcasına kahve yapacaksın.
Sonra yemek masasına bilgisayarını koyup , orospulardan bulaşan hastalıkları araştıracaksın.
Liste yapacaksın. Mail atacaksın. Hiv-Sarılık ve o anda araştırdığın çeşitli tahlilleri yaptımasını isteyeceksin  ex'ten.
Hakaret sayacaktır. 

Kendisine değil, birlikte olduğu kadına hakaret etmişsindir. Çünkü o maili okurken o kadının yanındadır. Kadın çıldıracak, "ben orospu muyum" ile ex in canına okuyacaktır. O tahlilleri yaptırmamasını söyleyecek.

Ertesi sabah Kapının kilidini değişteceksin. Çocuk evdeyken eve zorla girmek isteyip çocuğu korkutmayacak. Çocuğu istediği zaman göremeyeceğini anlayacak yavaş yavaş..
Ayak diretecek. Yaptırmayacak. Tel ile taciz edecek.
Bağıracak. Sen daha çok bağıracaksın.
Çocuğu anaokuluna götürmeyeceksin. Anaokulunu arayıp , artık gelmeyeceğini söyleyeceksin.
4 gün sürecek. Dirayetli ol. 

Sonra eşşeek gibi yaptıracak istediklerini. Test sonuçlarının orjinalini alacaksın, teyit ettireceksin. Çocuğunu öyle göstereceksin.

10 yorum:

  1. yaşadıklarını her okuduğumda bu kadar güçlü olduğun içi,n hem seviniyor ama sana yaşattıkları için ex ten nefret ediyorum tanımadan gıcık oluyorum. Bir kadın nasıl olurda evli olan bir erkekle beraber olur bir de sinirlenme hakkına sahip oluır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım kim yaşasa güçlü oluyor. Sadece daha önce hiç tanımadığın duygularla karşılaşıyorsun, ne yapman gerektiğini bulmak zaman alıyor..
      Evli erkekle birlikte olan kadına o hakkı o adam vermiş oluyor zaten...

      Sil
  2. Ne zor yollardan geçmişsin:( Ah o kadın.. dahası onun gibi kadınları öyle bir şey yapılmalı ki her şeyi hakkediyorlar bence hem de her şeyi.... Tamam ex de suçlu ama karşısındaki de onun kadar suçlu.... Ex de keşke vicdan kırıntısı taşısaydı da bir pişmanlık belirtisi yaşasaydı gerçekten sızlasaydı keşke vicdanı bir şekilde ve bunu sana hissettirseydi. bir şey olması için değil ama keşke en azından böyle bir şey olsaydı. Hani olur ya yaptıklarının farkına varır insan hayatının htasını yaptığını anlar birden dank eder. Yok bunda dank mank etmemiş:s okuduklarımdan hiç de öyle belirtiler olmadığını görüyorum.... Bunun gibi vicdandan yoksun insanlar sahiden varmış yazık....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kadını hiç suçlayamadım...Ex göstermelik pişmanlığını diğer kadından ayrılınca yaşadı, yaşattı. Yaptıklarını dayandırdığı nedenler var kendince , bu da vicdanını rahat kılıyor..

      Sil
    2. Ha bir de nedenler sıralıyor kendine demek.... Vicdanını rahatlatıyor böyle demek.... Bu ne biçim pişmanlık... Vicdan sandığı da başka bişidir yahu böyle vicdan mı olur.... Pişmanlık böyle mi olur. Yaptığı şeyi nedenlere dayandırarak kendini rahatlatmak..... Nedeni mi olurmuş bunun cıks cıks... senin bu ex..... neyse demeyeceğim bir şey...

      Sil
    3. Pişmanlık değil aslen..İnandığı şeyler farklı..
      Ben yetrince dedim birşeyler zamanında , yorma kendini ;)

      Sil
  3. Hani sormuş ya ben orospu muyum diye? Hepsi aynı elbiseyi giymiş topuzlu teyzeler ile smokininin kuşağını topak göbeğinin üzerine sarmış yanyana dizilmiş pos bıyıklı amcalardan oluşan bir koro tarafından cevap verildiğini hayal ettim." Eveeeeeeet öyleeeeeeesiiiiiiiiiin " diye. Birkaç saat önce hiçbirşey bilmeyen karısıyla herşey normalmiş gibi evcilik oynarken, evden atılınca o kadının yanına gitmesine ve seni de bundan haberdar etmesine ise o koro birkaç oktav yüksekten "yuuuuuuuuuuuuh" diyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koro çok fantastikmiş penguş :))
      Zavallı kadını çok üzdüm , ex naapısın ;)

      Sil
  4. Evli ve çocuklu bir adamla birlikte olan kadın 'Ben orospu muyum?' diye soruyor hala ya.Bide ex'te birlikte olduğu kadına ''hakaret'' sayıyor???
    Gerçekten iyi sabrınız var.Ben okurken sinirden deliriyorum size yapılanlara üzülüyorum ,siz yaşarken bile güçlü olmayı başarmışsınız.Her kadın sizin gibi güçlü durabilse keşke..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım gerçekten dediğiniz gibi güçlüyümdür..

      Sil